Meld je aan!

HEALTH i PORT zoekt talent. Wil je graag aan de slag voor topwerkgevers uit het noorden en een kickstart geven aan jouw professionele carrière? Dan zoeken wij jou!  

Wat zijn de mogelijkheden? HEALTH i PORT is een groeimodel en wil vanuit behaalde successen een begrip worden op vitaliteit, performance en health in Noord-Nederland. Voor het seizoen 2019-2020 zijn de volgende projecten omarmt waar jij invulling aan zou kunnen geven:
 
» Walking Football                                             » Imagine Run                      
» Love2Ride                                                      » Nieuwe concepten
» TopSportZorg Centrum FC Groningen
 
Naast de bovengenoemde projecten liggen er veel inrichtingsvraagstukken voor ons klaar op het gebied van management, marketing en gezondheid. Alles wat wij doen, brengen wij direct tot uitvoering in de praktijk. Dit vraagt om een flexibele en klantgerichte benadering. Samen met het werkveld willen wij innoveren.

Wat levert het op? Allereerst natuurlijk een gave werkervaringsplek, maatschappelijk betrokkenheid en veel vrijheid om te pionieren. Als bonus kunnen we verkennen of er profileringsruimte punten, een half jaar stage of een mooi afstudeertraject eraan gekoppeld kan worden. Het sociale component zal niet ontbreken. Het begint met je eigen vrije wil!
 
Wat verwachten wij van jou? Een open blik en hands on mentaliteit. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid om HEALTH i LAB te laten slagen. Een flexibele houding is de basis, waarbij wij streven om elke vrijdag vanuit onze thuisbasis ‘HEALTH i LOUNGE’ gezamenlijk te bouwen aan innovaties met onze partners. Zichtbaarheid in het veld is hierin essentieel om de kickstart voor jouw carrière te kunnen maken!    
 
Interesse gewekt? Meld je vrijblijvend aan via het onderstaante formulier voor een kennismakingsgesprek. Motiveer in een paar zinnen wat jouw bijdrage kan gaan worden binnen het HEALTH i LAB en wij nodig jou uit! 

Tot snel! 
TEAM HEALTH i LAB

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
alfa-college