HEALTH i LAB

HEALTH i PORT is volop in beweging en wil graag enthousiaste teamplayers de mogelijkheid bieden om in een ondernemende omgeving te pionieren. Het resultaat staat voorop! 

De manier van werken binnen het lab zegt het al, innovatief. Het HEALTH i LAB zal voorzien worden van een multidisciplinair team die vraagstukken en opdrachten uit de praktijk oppakt en beantwoord. Dit houdt in dat de link naar de praktijk erg groot is. Op dit moment zijn er een aantal projecten die het HEALTH i LAB omarmt. Dit zijn de FC Groningen Scholentour, Walking Sports en GrunnFit. Dit zijn dan de hoofdzaken waar jullie je als HEALTH i TALENT MEMBER dan ook mee bezig houden. Voorbeeld opdrachten zijn, het organiseren van het symposium HiP, socialmedia strategie ontwikkelen, activatie FC Groningen bedenken en initiëren en op verschillende wijze ondersteuning bieden aan bijvoorbeeld de leefstijlinterventie GrunnFit.

Het HEALTH i LAB wordt vorm gegeven door middel van een multidisciplinair team. Studenten van de Hanzehoge school en het Alfa-college worden via deze weg meer betrokken bij HEALTH i PORT. Daarnaast zal dit multidisciplinaire team niet alleen gevuld worden met studenten, maar ook met docenten, professionals uit het werkveld en young trainees vanuit het netwerk.
 
Het HEALTH i LAB biedt studenten een gave werkervaringsplek, maatschappelijke betrokkenheid en veel vrijheid om te pionieren in een ondernemende omgeving. Daarnaast mogen zij zich bemoeien met vele verschillende projecten en hebben zij de vrijheid om nieuwe concepten te ontdekken en uit te proberen. Ook hebben zij toegang tot een groot en interessant netwerk met grote partijen. In de toekomst kan het voor hen zelfs interessante stages, afstudeerstage of misschien wel een baan opleveren.
 
De onderstaande projecten kunnen worden gezien als dienst/product van HEATLH i PORT, waar o.a. het HEALTH i LAB zich mee bezig houdt.
           
» Walking Football                                              » Project ouderen                    
» Scholentour                                                     
» GrunnFit          
                                          
Per project komen er een aantal aspecten naar voren waaraan gewerkt zal worden. Dit zijn onder anderen management, gezondheid, communicatie, marketing, PR, organisatie, onderzoek en het beantwoorden van echte werkveldvraagstukken.  
 
Daarnaast zullen er dankzij het inbrengen van het HEALTH i LAB meer jonge talenten binnen de aangesloten bedrijf acteren. Dit houdt in dat de huidige medewerkers op welke manier dan ook bijscholing krijgen omtrent de 21st century skills. Daarnaast worden er verschillende problemen aangepakt op een innovatieve manier. 

Meld je aan
 

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
alfa-college