Ren, jog of loop mee voor Unicef!

26 januari 2019

Deze winter zetten Imagine Run en Unicef zich in voor de kinderen in Syrië en buurlanden. Zij zijn op de vlucht voor oorlogsgeweld en leven in barre omstandigheden.

Winters in Syrië en omstreken kunnen koud zijn dus willen we je vragen om naast jezelf ook deze kinderen warm te lopen. Draag bij aan een goed doel door deel te nemen aan deze virtuele run voor Unicef. Gebruik de Imagine Run app om deel te nemen en ren, jog of wandel vanaf je eigen gekozen locatie. Kies een van de drie deelnamepakketten en selecteer de afstand en route, of laat deze voor u bepalen door de app. Nodig je vrienden, familie en buren uit en maak van deze winterloop je eigen persoonlijke evenement voor Unicef! Doe mee op 2 februari of kies je eigen speciale datum. Een deelnamepakket dient voor 30 januari besteld te worden. Dit kan op de website van Imagine Run.

Meer informatie over de Imagine Run voor Unicef van 2 februari in onderstaande video.
Imagine Run Unicef
 
Ontbreekt het je aan tijd of financiële middelen, maar wil je wel meer in beweging komen? Dan is de app alsnog gratis te downloaden op je telefoon. Voor de beginnende lopers kan het een steuntje in de rug zijn. Omdat beginnen het lastigste is, heeft Imagine Run dit extra makkelijk gemaakt: Hardloop- of wandelschema’s worden op niveau gemaakt en bijbehorende afstanden worden voor je uitgestippeld, waar je ook bent. Voor fanatieke lopers die hun omgeving al meerder malen hetzelfde stuk op en neer zijn gelopen is het ook erg interessant. Je leert de leukste plekken kennen en ontdekt nieuwe routes. Veel ren-, jog- of loopplezier toegewenst!

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
alfa-college