HEALTH i PORT heet nieuwe premium members van harte welkom

4 oktober 2019

In de afgelopen maanden heeft HEALTH i PORT haar netwerk versterkt met drie nieuwe unieke organisatie uit het gezondheidsdomein GGD Groningen, Certe en de Nederlandse brandwonden stichting. Met de komst van deze drie organisaties haalt HEALTH i PORT een schat aan kennis en ervaring binnen op het gebied van gezondheid. Samen willen wij verkennen hoe we met het netwerk van HEALTH i PORT een gezonde leefstijl onder de inwoners van Noord-Nederland op een effectieve en vooral duurzame manier kunnen bevorderen.

We beginnen met een korte introductie van de drie nieuwe toetreders. Later volgt een uitgebreid gesprek met deze drie organisatie te vinden op www.healthiport.nl, dus stay tuned!

GGD Groningen
Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn. Gezond zijn is ook meedoen in de maatschappij, sociale contacten hebben en een gevoel van controle over je eigen leven kunnen ervaren. Het motto van GGD Groningen is ‘Samen werken aan gezondheid’. Zo’n 450 GGD-professionals werken dagelijks aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van alle inwoners van de provincie Groningen. Dit doen wij namens alle Groninger gemeenten. Preventie en positieve gezondheid zijn daarbij belangrijke aandachtspunten.

CERTE Medisch diagnostiek en advies
Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten, diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg.

Nederlandse Brandwonden Stichting
De Nederlandse brandwonden stichting kiest ervoor om samen met anderen onze missie en ambities te bereiken. Wij gaan voor de beste brandwondenzorg: de beste zorg aan patiënten, de hoogst mogelijke kwaliteit van leven en de meest effectieve preventie. Zo werken wij nauw samen met de Nederlandse Brandwondencentra, de overheid, het bedrijfsleven, de brandweerorganisaties en de patiëntenverenigingen. Door deze samenwerking wordt Nederland steeds veiliger, ontdekt de brandwondenzorg steeds betere behandelmethodes en kunnen wij mensen die een ernstig brandwondenongeval overleven en kampen met littekens steeds beter ondersteunen.

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
alfa-college