HEALTH i DESK; dé manier om in beweging te blijven achter uw bureau!

24 april 2020

Nederland is de ongeslagen kampioen op het gebied van zitten; gemiddeld 8,5 uur per dag! Dat voldoende beweging op een dag vele voordelen oplevert is niets nieuws, maar wist je dat 1½ minuut bewegen per half uur al voldoende is?! 

Heb je een zittend beroep, studeer je of zit je vaak en lang gedurende de dag? Dan kan 1½ minuut een groot verschil maken. Niet alleen voor je gezondheid, maar ook voor je energielevel, productiviteit en stemming. 

De HEALTH i DESK helpt je bij de invulling van deze 1½ minuut. Elke maandag en donderdag om 12:00 uur, rond de lunchpauze, vindt je een korte video (max. 30 sec) op de LinkedIn en Twitter van HEALTH i PORT. Deze video’s bevatten workout- en stretch oefeningen voor achter het bureau of zelfs vanuit je stoel. 

Naast de hulp om in beweging te blijven achter je bureau in deze periode én daarna, is de HEALTH i DESK bedoeld voor het helpen bij het beantwoorden van al de vraagstukken rondom vitaliteit! Een vitaliteitsvraag inzenden kan door een persoonlijk bericht te sturen op LinkedIn en Twitter. Of door een reactie achter te laten onder de HEALTH i DESK berichten. 

Door HEALTH i PORT te volgen op de socials en geen enkele video te missen, heb je de eerste stap gezet! 

LinkedIn
Twitter

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
alfa-college