Doe-Dag Hoogezand

26 april 2019

Donderdag 25 april heeft HEALTH i PORT in samenwerking met FC Groningen in de Maatschappij en HANNN een Doe-middag georganiseerd voor ouderen uit Hoogezand-Sappemeer bij voetbalclub VV Hoogezand. Tijdens deze middag waren er maar liefst meer dan 50 ouderen en 7 verschillende partijen uit Hoogezand en omstreken aanwezig om workshops en lezingen te geven. 

Dit evenement is ontstaan vanuit het huidige project Walking Football. Inmiddels zijn er al 15 teams actief in de provincie Groningen. Echter worden hier nog niet alle ouderen mee bereikt. Hierdoor is het idee ontstaan om een Doe-dag te organiseren met als doel om ouderen in contact te brengen met verschillende sportverenigingen/organisaties in de buurt.
 
“Normaal ben ik niet zo te spreken over zulke evenementen, maar dit is goed geregeld en heel gezellig”. (Deelnemer)
 
Tijdens deze middag waren er 7 partijen aanwezig uit Hoogezand en omstreken om workshops/lezingen te geven en om te laten zien welke sportactiviteiten er speciaal voor ouderen worden georganiseerd. Het varieerde van workshops voedingsetiketten lezen tot aan jeu de boules, alles onder het motto: Alles mag, niks moet!

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
alfa-college