GrunnFit

Wilt u samen met FC Groningen werken aan uw gezondheid?
Doe dan mee aan dit 10 weken durende gezondheidsprogramma. Het programma is opgebouwd uit 10 groepsbijeenkomsten en wordt elke week geheel gratis aangeboden door de partners van HEALTH i PORT. 
Deze interventie richt zich op de pijlers van positieve gezondheid (meedoen, kwaliteit van leven, zingeving, mentaal welbevinden, lichaamsfuncties en dagelijks functioneren).  

Onze filosofie
Binnen dit programma zorgt u zelf voor verandering in uw leven waarbij uw eigen doelen belangrijk zijn. Hierbij is er niet alleen ruimte voor fysieke maar juist ook voor mentale gezondheidsbevordering.
'Wij willen er samen voor zorgen dat u weer de beste versie van uzelf kunt zijn'

Procedure aanmelden
Wanneer u het contactformulier hebt ingevuld en op ‘verstuur’ hebt gedrukt is de aanmelding bij ons binnengekomen. Op 6 mei sluit de aanmeldingstermijn voor het programma en zullen wij de selectie voor de beschikbaar plekken gaan maken. Er wordt tussen 7 en 10 mei met u contact opgenomen of u wel of niet een plek hebt gekregen in het 10 weken durende programma. 
 
Wilt u nu alvast extra tips voor het verbeteren van uw gezondheid, neem een kijkje op de Instagram pagina deGezondeBeweging.

Programma: MAAR 12 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

  • Aanmelden: Uiterlijk tot 6 mei
  • Start: 13 mei
  • Elke maandag: 19:30
  • Locatie: In en rondom het stadion van FC Groningen (Hitachi Capital Mobility Stadium)
U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
alfa-college