Nieuws

 • Komende zaterdag (20 april) is het zover, tijdens de wedstrijd FC Groningen - AJAX willen FC Groningen, HEALTH i PORT, HANNN & Groningen Bereikbaar de supporters die op de fiets naar het Hitachi Capital Mobilty stadion komen bedanken en belonen. - Lees verder

 • Deze winter zetten Imagine Run en Unicef zich in voor de kinderen in Syrië en buurlanden. Zij zijn op de vlucht voor oorlogsgeweld en leven in barre omstandigheden. - Lees verder

 • Woensdag is de FC Groningen Scholentour officieel begonnen met een bezoek aan basisschool De Meerpaal in Groningen. In dit project gaat FC Groningen op bezoek bij basisscholen en nemen trainers de gymles over. Namens Provincie Groningen was gedeputeerde Patrick Brouns aanwezig en namens stichting HEALTH i PORT Kris Tuinier. Beide partijen maken met FC Groningen de Scholentour mogelijk.

  Bekijk hier de video van de offciële aftrap.
  - Lees verder

 • Het netwerk HEALTH i PORT (HiP) en stichting Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) vormen samen een breed sport- en beweegconsortium, dat moet bijdragen aan meer gezonde jaren in Noord-Nederland. Onder de noemer ‘De Gezonde Beweging’ gaan beide netwerken hun activiteiten versterken en nieuwe sport- en beweegprogramma’s ontwikkelen. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen – Heracles heeft in de HEALTH i Lounge de feestelijke ondertekening van de samenwerking plaatsgevonden.
    - Lees verder

 • De aftrap is gericht op het bewustmaken van bassischoolkinderen over gezondheid en vitaliteit in hun dagelijks leven. De scholentour is een gezamenlijk initiatief van FC Groningen, de provincie Groningen en HEALTH i PORT waarbij basisschoolkinderen een voetbaltraining krijgen als een prof. Op dit moment hebben al 231 scholen in provincie Groningen zich aangemeld voor de scholentour. HEALTH i PORT zal tijdens de scholentour invulling geven aan de aftrap van deze les, waarbij bewustwording wordt gecreëerd rondom gezondheid en vitaliteit.
    - Lees verder

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
Logo_Menzis png
alfa-college