HEALTH i CHECK

LOGO_HEALTH_I_CHECK_WEB_GROOT

De HEALTHiCHECK is een gezondheidstest die uw gezondheid meet en mogelijke gezondheidsrisico’s in kaart brengt. HEALTHiCHECK werkt als screeningsinstrument en wordt preventief ingezet. Na het uitvoeren van de HEALTHiCHECK ontvangt de onderzochte een rapport met daarin de screeningsresultaten en een advies hoe u uw gezondheid op een verantwoorde manier kan verbeteren. De HEALTHiCHECK werkt met een ICT platform waarin alle data veilig en volgens de privacy wetgeving wordt verzameld. Indien nodig kan de deelnemer op basis van de resultaten een arts of medisch specialist raadplegen. HEALTHiCHECK ondersteunt dit door middel van actieve doorverwijzing. 

Voor meer informatie, neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

966

Waarom

Door de gezondheid te laten checken kunnen gezondheidsrisico’s in een vroeg stadium worden opgespoord. Deelnemers krijgen inzicht in hun gezondheid en op basis van de resultaten kunnen ze zelf acties ondernemen om gericht hiermee aan de slag te gaan door bijvoorbeeld gezonder te leven. Over het algemeen wordt er niets ernstigs gevonden. En dat geeft een  heel goed gevoel! Mocht er toch een risico worden geconstateerd, dan kan de arts of medisch specialist verder onderzoek doen, behandeling bieden of doorverwijzen. Hiermee kan erger worden voorkomen. En… als er op tijd is gescreend kunnen levens worden gered.

Health_i_check_info_2

Uniek: HEALTHiCHECK biedt geïntegreerd aanbod

In tegenstelling tot andere aanbieders van gezondheid-checks biedt HEALTHiCHECK een geïntegreerd aanbod. HEALTHiCHECK gaat verder waar andere aanbieders stoppen. Wij richten ons niet alleen op screening en het weergeven van testresultaten, maar bieden ook professionele doorverwijzing naar passende zorg en hulp. Deelnemers die juist geen doorverwijzing behoeven worden hierover goed voorgelicht.

Toolkit met gezondheid-tests  
De HEALTHiCHECK bestaat uit een toolkit met daarin diverse tests voor zowel de fysieke, als ook de mentale gezondheid. De premuim HEALTHiCHECK duurt +/- 20 minuten en kan worden afgenomen door diverse zorgprofessionals, zoals een doktersassistent, leefstijlcoach en verpleegkundige en wordt uitgevoerd in gezondheidscentra, sportscholen of op bij sportverenigingen. Op korte termijn is er ook een toolkit met checks beschikbaar die eenvoudig thuis kan worden uitgevoerd.
 
Resultaten 
De resultaten van de screening worden weergegeven op een persoonlijk health dashboard. Dit dashboard toont mensen een helder overzicht van hun persoonlijke resultaten en eventuele gezondheidsrisico’s. Ook wordt hier weergegeven of en welke vervolgstappen zij het beste kunnen nemen. 

Verwijzing en nazorg 
De HEALTHiCHECK kan mensen ondersteunen bij eventuele doorverwijzing en nazorg. Dat kan zijn door deelnemers in contact te laten komen met arbodiensten, medisch specialisten, maar ook met verschillende vitaliteitsprogramma's. Een leefstijladviseur begeleidt dit doorverwijzingstraject. 

Header_01-1-300x120

Voor wie

De HEALTHiCHECK geeft mensen inzicht in hun gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. HEALTHiCHECK is bedoeld voor mensen die op het eerste oog een goede gezondheid lijken te hebben of zich al zorgen beginnen te maken over hun gezondheid. Het kan ook worden ingezet voordat mensen beginnen met sporten of voor een grote inspanning waar ze voor staan, bijvoorbeeld het meedoen aan een hardloop event of triatlon. Mensen met verborgen gezondheidsproblemen hebben dit zelf niet altijd (vanaf het begin) in de gaten. Er hoeft dus geen sterk vermoeden te zijn voor een risico om deel te nemen. Als gezondheidsproblemen in een vroeg stadium worden opgespoord is de kans op genezing vrijwel altijd groter. We richten ons op de groep van 21 jaar en ouder, die niet uitgebreid bekend zijn in het medisch circuit.

Contactformulier

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

20170806EOB4964

Partners

Logo-INTER-PSY-jpg
FC_Groningen
hanze
Logo_Menzis png
alfa-college